dijous, 6 de novembre del 2014

Falda amb vol



Aquest patró de la Ottobre 5/2014 és súper fàcil de fer. Es tracta d'una sola peça que es talla sis vegades, es junten les sis peces i es posa una goma a la cintura. Jo, en lloc de goma, he preferit posar-hi puny, que és més còmode. A més quedava bastant llarga, així que l'he hagut d'escurçar. Li he tret un bon tros de dalt perquè no volia que perdés vol i perquè vaig més còmoda amb la cintura baixa. Ah, i com que ja quedava bé així, m'ha fet mandra fer-li vora... però potser encara la faig per escurçar-la un pelet més. Per cert, és la primera peça que faig amb la overlock, i m'ha encantat la experiència ! Molt ràpida i fàcil d'utilitzar, amb la por que em feia al principi !!

Este patrón de la Ottobre 5/2014 es súper fácil de hacer. Se trata de una sola pieza cortada seis veces, se unen las seis piezas y se pone una goma en la cintura. Yo, en lugar de goma, he preferido poner puño, que es más cómodo. Además quedaba bastante larga, así que la he tenido que acortar. La he acortado por arriba porque no quería que perdiera vuelo y porque voy más cómoda con la cintura baja. Ah, y como ya quedaba bien, me ha dado pereza hacerle el orillo de abajo... aunque puede que lo termine haciendo, así la acortaré aún un poco más. Por cierto, es la primera pieza que hago con la overlock, y me ha encantado la experiencia! Muy rápida y fácil de utilizar, com el miedo que me daba al principio!!

La tela de punt i el puny són de La casa del Retall.

La tela de punto y el puño son de La casa del Retall.


I així queda posada:

Y así queda puesta:



Té molt de vol !!

Tiene mucho vuelo!!


A mi m'encanta, tot i que no duc falda molt sovint, però crec que amb aquesta m'animaré, què menys després de fer-la, no? I amb aquest patró torne al RUMS després de molt de temps sense publicar-hi res. Ja en tenia ganes ! Això si, no deixe de visitar-lo cada setmana buscant inspiració. A veure què hi aprenem avuí !!

A mi me encanta, aunque no llevo faldas normalmente, pero creo que con esta me animaré, qué menos después de haberla hecho, no? Bueno, y vuelvo a RUMS después de mucho tiempo sin participar. Ya tenía ganas! Eso si, no dejo de visitarlo cada semana buscando inspiración. Vamos a ver qué aprendemos hoy!!

16 comentaris:

  1. Es parecida a una falda de capa, te ha quedado muy bien, no me extraña que te vayas a animar a llevar falda a partir de ahora.

    ResponElimina
  2. es preciosa! yo hice la versión infantil, tb venía en la última ottobre!

    ResponElimina
  3. és molt bonica :-) Ja havia vist el patró i pensava fer-la però dubtava amb el tipus de tela... Veig que amb tela de samarreta queda bé.
    Tinc la mateixa tela, per cert :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tela de samarreta es molt comoda... I quin bon gust que tens per triar teles, jeje!!

      Elimina
  4. Genial! Yo la tengo apuntada para hacer! La veo super ponible! Y lo de la cintura de puño genial!
    Un besito

    ResponElimina
  5. Ohhhh me encanta!!!!!!! Tenía visto ese patron, pero no tenía claro coserlo hasta que te la he visto a ti!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bien! Me alegro! Animate y veras que vale la pena

      Elimina
  6. T'ha quedat molt xula, jo la vaigvfer facun parell de setmanes i tambe la vaig tenir d escurçar molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si!! Me'n recordo ! Ja vaig tenir en compte que te l'havies escurçat. Em va anar be el teu post per decidir-me a fer-la!

      Elimina