diumenge, 16 de novembre del 2014

El ritual de dissabte al matí

Cada dissabte al matí cal fer el ritual de les rentadores: buidar el "pongotodo" de la roba bruta i fer muntanyetes separant la roba segons les rentadores que farem aquell cap de setmana. Llavors triem una de les muntanyetes i la posem dins la rentadora, però, i les altres muntanyetes? què en fem? clar, dins el "pongotodo" de nou, encara que es barregi i toqui tornar a separar al cap d'una estona per fer la següent rentadora... o bé guardar-ho en bosses de plàstic, que cada vegada són més difícils de trobar. Dieu-me maniàtica de l'ordre, però quan se m'acumula molta roba sempre penso "tan de bo tingués uns sacs de tela per guardar la roba de manera separada dins el "pongotodo".

Cada sábado por la mañana toca hacer el ritual de la colada: vaciar el pongotodo de la ropa sucia y hacer montoncitos separando la ropa según las lavadoras que haremos ese fin de semana. Entonces escogemos uno de los montoncitos y lo metemos en la lavadora, pero, ¿y el resto? ¿qué hacemos con los otros montoncitos? claro, adentro del pongotodo de nuevo, aunque se mezclen y toque volver a separar al cabo de un rato para poner la siguiente lavadora... o los guardamos en bolsas de plástico, que cada vez escasean más. Llamadme maniática del orden, pero cuando se me acumula mucha ropa siempre pienso "ojalá tuviera unos sacos de tela para guardar la ropa de manera separada dentro del pongotodo.

Doncs resulta que aquest cap de setmana se'ns ha acumulat mooolta roba per raons diverses que no venen al cas, així que ahir, quan seguia el ritual de cada dissabte al matí, em vaig dir "d'avuí no passa". I dit i fet, vaig agafar uns popelins que tenia per casa de feia temps i en una estoneta tenia uns sacs per separar la roba:

Pues resulta que este fin de semana se nos ha acumulado muuucha ropa por razones diversas que no vienen al caso, así que ayer, cuando seguía el ritual de cada sábado por la mañana, me dije "de hoy no pasa". Y dicho y hecho, cogí unos popelines que tenía por casa de hacía tiempo y en un ratito tenía unos sacos para separar la ropa:


Els vaig etiquetar amb un retolador per a teles que vaig comprar en una botiga de xinesos. Vaig intentar fer-ho amb segells de lletres però no es marcava prou i a més les lletres eren massa menudes. I vaig tancar els sacs amb dos clics d'snapclic.

Los etiqueté con un rotulador para telas que compré en una tienda de chinos. Intenté hacerlo con sellos de letras pero no se marcaba bien y las letras eran demasiado pequeñas. Y cerré los sacos con dos snaps de snapclic.


Serà per deformació professional? els arxivers ho tenim molt interioritzat això de classificar i ordenar...

¿Será por deformación profesional? los archiveros tenemos muy interiorizado eso de clasificar y ordenar...

I la prova de foc: separar la roba d'un "pongotodo" ben plenet:

Y la prueba de fuego:separar la ropa de un pongotodo bien llenito:


Apa! i tot cap a dins!

Ala! todo adentro!


Aaaara m'agrades!! jajaja!!! ja respire tranquila!

Ahoooora me gustas!! jajaja!!! ya respiro tranquila!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada