dimarts, 13 de gener de 2015

Ponxo Balicam... més o menys

Després d'algunes setmanes per fi tinc fotos del meu ponxo!

Después de algunas semanas por fin tengo fotos de mi poncho!
El coll l'he fet segons el patró Balicam de La Lio, però la resta no és més que un rectangle (110 cm. d'ample per 140 de llarg) amb un forat al mig per cosir-hi el coll i rematat amb un sobrefilat a màquina. Després em vaig adonar que si no enganxava els laterals d'alguna manera, quan me'l posava no quedava a lloc, per això hi vaig fer unes puntadetes a mà.

El cuello lo he hecho según el patrón Balicam de La Lío, pero el resto no es más que un rectángulo (110 cm. de ancho por 140 de largo) con un agujero al centro para coser el cuello y rematado con un sobrehilado a máquina. Después me di cuenta que si no juntaba los laterales de alguna manera, al ponérmelo no quedaba el poncho en su sitio, así que le hice unas puntadas a mano.

La tela la vaig comprar als Encants de Barcelona, bastant fina però calenteta al mateix temps. És súper còmode, l'estic fent servir molt!

La tela la compré en los Encantes de Barcelona, bastante fina pero calentita a la vez. Es súper cómodo, lo estoy usando un montón!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada