dimarts, 21 d’octubre del 2014

Uooooo!!!!! Els reis avançaaaaats!!!!!

Si si, ja no aguantava més, tenia un poc estalviat i feia temps que em rondaven pel cap la quantitat de coses que podria fer amb una overlock... així que m'he decidit i ací la tinc!!!!

Foto d'anit, quan la xiqueta va obrir el regal

A més estic súper contenta amb la botiga on l'he comprada. Potser ja la coneixeu, és Sewing Machines Direct. L'he comprada ací perquè ja vaig tenir molt bona experiència amb la màquina plana, que per cert també és una Brother. Així que he repetit de botiga i de marca, no sé si es podria aconseguir alguna cosa similar més bé de preu, però francament, preferia anar sobre segur.


Ací podeu veure tot el què m'han enviat. He comprat la màquina a molt bon preu, a banda he aprofitat per a comprar un pack d'oferta que incloia el maletí i la caixeta per a les restes de tela, les dues coses per 25 euros. Amb la màquina venien uns accessoris estandar (els topes i les xarxes per a les bobnines, quatre agulles, unes pinces, un pinzellet de neteja i una allen) i, a més a més, 3 peus premsateles (a banda del que du la màquina posat). Peeeeero, no només això, també m'han enviat un kit de regal que inclou 12 conos de fil, dues caixetes d'agulles, un descosidor, un metre i 5 tisores de diferents tipus... francament, em sembla una passada, ja sabeu lo cars que són normalment els accessoris de costura. I encara han tingut el detall d'enviar-me l'adaptador per a l'endoll anglès. Vaja, que m'he gastat dinerets, però jo crec que ben gastats.

De la màquina encara no puc dir gran cosa, de moment estic aprenent a fer-la anar, però com deia tinc grans plans per a ella... jeje!!

1 comentari:

  1. Ale, ara a fer molts treballs per amortitzar l'adquisici´;-D

    Je, je, desitjant veure les meravelles que fas amb l'adquisició!

    ResponElimina