dimecres, 9 de juliol de 2014

Falda frustrada...

Ja quasi la tenia! Només faltava cosir la cintura (estava embastada), fer la vora de baix i cosir els botons decoratius. Però abans d'acabar-la me l'he provada i he vist algo raro...

Ya casi la tenía! Sólo faltaba coser la cintura (estaba hilvanada), hacer el orillo de abajo y coser los botones decorativos. Pero antes de terminarla me la he probado y he visto algo raro...
La costura dels laterals s'està carregant la tela!!! A les fotos no s'acaba de veure bé, però els foradets de les puntades de la màquina s'han prestat, i la tela s'està desfent quasi sense tocar-la!! Si, me l'he provada, però amb molta cura, i no m'apreta gens... ho veig tan malament que em fa por estrenar-la i que no arribe sencera al final del dia... Alguna sap què ha passat??? és que la tela és de mala qualitat?? havia d'haver fer un altre tipus de costura?? Em podeu donar la vostra opinió, per favor? Jo que pensava que la tela vaquera era resistent!!

La costura de los laterares se está cargando la tela!!! En las fotos no se aprecia, pero los agujeritos de las puntadas de la máquina se han prestado, y la tela se está deshaciendo casi sin tocarla!! Si, me la he probado, pero con mucho cuidado, y no me aprieta nada... lo veo tan mal que me da miedo estrenarla y que no llegue entera al final del día... Alguna sabe qué ha pasado??? es que la tela es de mala calidad??? Tenía que haber hecho otro tipo de costura?? Me podéis dar vuestra opinión, por favor? Yo que pensaba que la tela vaquera era resistente!!


2 comentaris:

 1. Oh!! quina llàstima, és una faldilla preciosa. No sé si serà la tela, però podries provar amb un altre número d'agulla. Potser està foradant massa la tela.
  Segur que a les instruccions de la teva màquina hi ha una relació de tipus de tela / agulla adequada...
  Sinó així buscant he trobat aquesta informació:
  http://elrincondecelestecielo.blogspot.com.es/2012/05/agujas-de-maquina-segun-el-tipo-de-tela.html#.U8DzipR_uSo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs no havia pensat que pogues ser l'agulla, potser la cosa va per aqui. Jo la vaig canviant a ull pero potser si que convindria informar-me un poc sobre el tema. Moltes gracies per la teva opinio i per l'enllaç!!

   Elimina