dijous, 19 de juny de 2014

Minimànigues volades

Aquest matí se m'ha oblidat penjar la foto del patró de les minimànigues que li he fet a la samarreta Joanix (les set del matí no són hores de fer posts...). És molt fàcil de fer: en lloc de tallar la màniga a certa alçada, el baix s'ha de dibuixar per damunt de la línia de costura.

Esta mañana se me olvidó colgar la foto del patrón de las minimangas que he hecho para la camiseta Joanix (las siete de la mañana no son horas de hacer un post...). Es muy fácil de hacer: en lugar de cortar las mangas a cierta altura, hay que dibujar el bajo de la manga por encima de la línea de costura para darle vuelo.

Més o menys així (per a la talla M):

Más o menos así (para la talla M):A mi aquestes maniguetes m'encanten perquè són ideals per a braços "fortets" com els meus, no apreten gens i queden molt bé. A més, són molt fresques per a l'estiu. La idea l'he tret d'un vestit que tinc que m'encanta. Mesuren 7 cm. a la part més ampla i 3 a la més estreta, encara que potser haurien quedat millor a només 1 cm. a la part estreta.

A mi estas minimangas me encantan porque son ideales para brazos "robustos" como los míos, no apretan nada y quedan muy bien. Además son muy frescas para el verano. La idea la he sacado de un vestido que me encanta. Miden 7 cm. en la parte más ancha y 3 en la más estrecha, aunque quizá quedarían mejor a un solo cm. en la parte estrecha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada