dijous, 29 de maig del 2014

Estrene el blog amb una brusa

Estic molt contenta, aquesta és la primera peça de roba que faig per a mi :D



 El patró és el que ens varen donar en el taller de Burda de la fira Creativa sobre com utilitzar els patrons de la revista (gràcies! va ser molt profitós). En teoria és aquest:


126 blusa Burdastyle 03/2014

Realment el patró és molt senzillet, encara que per adaptar les mides alemanyes a les meues he hagut de modificar-lo bastant, i he reduït les mànegues perquè em semblaven un poc exagerades.

El problema ha estat la tela, és punyetera... és una gasa tipo georgette (segons em va dir la dependenta de Ribes i Casals). Tallar-la va ser un suplici, mai estava segura d'estar tallant per on tocava perquè s'esmuny i canvia de forma només de mirar-la. Després el biaix del coll vaig haver de posar-lo a mà perquè amb la màquina no aconseguia fer la puntada recta, i he fet costura francesa als costats i les mànegues perquè clareja un poc i volia deixar-ho millor acabat. En fi, m'ha costat un poquet, però passet a passet he aconseguit acabar-la.

I així és com queda posada:




És un començament!

 I amb aquest post done per inaugurat el meu nou blog! Encara l'he de maquejar un poc... L'he creat per a poder participar a iniciatives com RUMS o els CC tan xulos que he vist que organitzen algunes blogueres. Tinc un altre blog (Xip-xap: el podeu veure a la pestanya de dalt) però el contingut, encara que és de costura, és un poc diferent.

De moment, la brusa nova se'n va al RUMS 22 (em fa il·lusió!). Vaig a veure què han cosit les altres participants...

4 comentaris:

  1. Benvinguda a RUMS!!! Malgrat tot el que expliques t'ha quedat fantástica!! I veritat que es una satisfacció cosir algo per a tu mateixa?? Ens anem seguint!

    Muack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies lourdes! Ja ho crec que es una satisfaccio! Espero anar trobant ratets x fer mes coses. Petons!

      Elimina
  2. Bienvenida a este mundo bloguero adictivo, jeje.La blusa monisima y la tela, si tiene pinta de esas que se escurren entre las manos pero es muy bonita.

    ResponElimina